Ingredientes:
-1 ovo enteiro
-2 xemas e 2 claras montadas
-1 vaso de leite
-medio kg de fariña
-100 g de azucre
-50 g de manteiga fundida
-unhas pingas de anís
-a rela dun limón
Elaboración:
Mestura todos os ingredientes nun recipiente ata conseguir unha pasa compacta que non se pegue nas mans. Tápaa e deixaa repousar unha hora. Despois colocaa nunha superficie con fariña e estira a masa o máximo posible, intenta qu quede unha masa moi finiña. Córtaa nunha forma que che guste e despois bótaa con abundante cantidade de aceite quente (se é posible de oliva). Cando estean douradas é que xa están listas. Retíraas a unha fonte e botalle azucre por riba.
E xa o tes, xa podes disfrutar dunha sobremesa típica do entroido galego.
Mauro España Fernández
6 comentarios:
Ñam,ñam...
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡QUIERO OREJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
¡¡¡BUAAAAAA!!!
Ola, son Mauro o que escribio a rceita anterior estou escribindo por que fun a mirar se estaban a receita as orellas que a escribin onte, e clro como a proe Lourdes e moi rapida xa estaba colgado.
moitos bicos os vixitantes.
Solo pensar nas orellas entrame a fame (aínda que non me gusten)
As orellas de carnaval son ricas ved el Hormiguero(Barrancas rules). Non lle fagades caso a Barrancas(ved el Intermedio)é unha tontería de Barrancas. CIAOOOOOOOOOOOOOOO(Barrancas rulessssssssssss)
Bikos Barrancas & Dra.Sara
As orejas del carnaval son muy ricas.
Ricas...¡OREJAS! Ñam,ñam. Soy muy raro.
Hum que ricas casi tanto como la sangre.
Adiós
Publicar un comentario